Onderzoek

VLEVA - SESAR YOUNG SCIENTIST AWARD 2020

Wat?

De SESAR Young Scientist Award 2020 heeft tot doel jonge wetenschappers met een hoog potentieel te erkennen die bijdragen aan het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van luchtverkeersbeheer en luchtvaart. Daarnaast biedt de prijs ook een mechanisme voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

De SESAR Young Scientist Award is een financiĆ«le beloning voor individuele wetenschappelijke prestaties. Deze financiĆ«le bijdrage of prijs wordt toegekend na een openbare wedstrijd.

Maximaal drie kandidaten op de shortlist van de Young Scientists Award worden uitgenodigd om deel te nemen aan de SESAR Innovation Days 2021 (SIDs). De SESAR Joint Undertaking vergoedt de kandidaten op de shortlist die de SIDs bijwonen voor hun reis- en verblijfkosten.

De winnaar wordt publiekelijk bekend gemaakt tijdens de "SESAR Innovation Days" die plaatsvindt in Budapest, Hongarije van 7 tot 10 december 2020.

De winnaar ontvangt een prijs van 5 000 euro.

De (maximaal) drie shortlist-aanvragers ontvangen:

  • een symbolische trofee,
  • de mogelijkheid om hun onderzoek te presenteren bij bepaalde SESAR-evenementen met een hoog profiel;
  • de mogelijkheid om hun werk bekend te maken via de communicatiekanalen van de SESAR JU;
  • een geschreven interview en artikel waarin ze worden belicht en hun onderzoek wordt gepost op het SESAR JU e-nieuws en sociale media;

Wie?
Elke jonge wetenschapper die heeft bijgedragen aan wetenschappelijke prestaties op het gebied van ATM en luchtvaart, binnen de termijn van:

  • Bachelor thesis verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep, of
  • Masterproef verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep, of
  • Doctoraatsverhandeling verdedigd niet meer dan 18 maanden voor de datum van publicatie van de huidige oproep; of
  • lopend doctoraat,

en die een burger of een ingezetene is in een EU-lidstaat of een geassocieerd land van het Horizon 2020 onderzoeks- en ontwikkelingskaderprogramma (H2020) komt in aanmerking.

Aanvragen?
Als u uw kandidatuur voor deze Award wilt indienen, vul dan het aanmeldingsformulier en het erewoord in, te vinden op deze website. Stuur deze vervolgens naar youngscientist@sesarju.eu

Reglementen?
Indien u wenst deel te nemen, neem dan het volgende document aandachtig door: Contest Rules (SJU/LC/0154-CNT)

Deadline:06.09.2020

Interne contactpersoon?
E-mail: raphaela.delahaye@uhasselt.be
Tel.: +3211269175